branża spożywcza

Rozmowa z dr. Mirosławem Angielczykiem, właścicielem przedsiębiorstwa zielarskiego „Dary Natury” oraz firmy agroturystycznej „Ziołowy Zakątek” i Podlaskiego Ziołowego Ogrodu Botanicznego – jedynego prywatnego ogrodu botanicznego w Polsce.
Rozmowa z Jarosławem Rozmusem, Prezesem Zarządu EkaMedica Sp. z o.o. Sp. k.
Boże Narodzenie już za miesiąc. Ozdobami świątecznego stołu będą także potrawy oraz słodkie wypieki. Dzięki nim możemy w pełni poczuć świąteczny nastrój.
Przedsiębiorstwo Przemysłu Spirytusowego w Raciborzu kontynuuje bogate tradycje tej branży w mieście, sięgające XIX wieku. Po II wojnie światowej na bazie gorzelni Schlesingerów, utworzono zakłady spirytusowe, które następnie zostały włączone do zrzeszenia POLMOS.
Spółdzielcza Mleczarnia Spomlek jest jednym z największych polskich producentów sera żółtego. Specjalizuje się w wytwarzaniu serów szlachetnych, wprowadzając na polski rynek nowe gatunki. W 2016 r. wyprodukowała ponad 22 tys. ton serów typu holenderskiego i szwajcarskiego
Firma DEGA SA jest obecna na rynku spożywczym od 1992 roku. – Mimo upływającego czasu, mamy świadomość od jak wielu już lat nasze produkty goszczą na stołach konsumentów – mówi Emilia Modlińska, Prezes Zarządu Spółki.
MLEKOVITA, najcenniejsza marka w produkcyjnym sektorze polskiej gospodarki i Lider Polskiego Mleczarstwa otrzymała prestiżowy Certyfikat Wiarygodności Biznesowej, przyznawany przez Bisnode Dun&Bradstreet Polska.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Małgorzaty Kuś jest rodzinnym zakładem produkcyjnym o wielopokoleniowej tradycji wędliniarskiej. Przedsiębiorstwo zostało dwukrotnie nagrodzone tytułem „Dobra Marka 2014 i 2015 – Jakość, Zaufanie, Renoma”.
Copyright © ForumBiznesu.pl 2012-2018 - Design & Engine - portale internetowe - FineCMS.pl
Korzystanie z witryny forumbiznesu.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies.