„Ptak” – Dobra Marka 2016!

 

Zakład Produkcyjno-Handlowy „Ptak” powstał w 1988 r. z siedzibą w miejscowości Więcki koło Częstochowy. Nazwa pochodzi od nazwiska właściciela firmy – Józefa Ptak. Podstawową działalnością firmy jest produkcja i dystrybucja przetworów owocowych i warzywnych.

ptak_ogrek_konserwowy_880g_1063

 

 

 

 

Na ofertę firmy składa się bogaty i urozmaicony asortyment, ponad 60 produktów, wśród nich są: chrzan, majonezy, ogórki konserwowe i kwaszone, papryka konserwowa, mieszanki warzywne, kukurydza, groszek, buraczki, kompoty, przyprawa do zup oraz urozmaicone sałatki warzywne. Przedsiębiorstwo konfekcjonuje również ocet i koncentrat pomidorowy.

 


„Ptak” współpracuje tylko ze stałymi i sprawdzonymi dostawcami warzyw i owoców. Dzięki stałej kontroli surowca i procesów produkcyjnych, a także doświadczonej kadrze pracowniczej produkty odznaczają się  wysoką jakością, która jest dla firmy priorytetem.  W 2006 roku przedsiębiorstwo zostało laureatem Konsumenckiego Konkursu Jakości Produktów „Najlepsze w Polsce” – „The best in Poland”, uzyskując Certyfikat za produkt „Ogórki konserwowe”.

 

 

Teraz „Ptak” został Laureatem programu konsumenckiego „Dobra Marka 2016 – Jakość, Zaufanie, Renoma”, zdobywając godło i certyfikat tego tytułu!

 

  dm_2016_logo_72_dpi_274_03

ptak_chrzan_160g_827

 

 

 

 

Asortyment podbił podniebienia konsumentów już nie tylko na terenie Polski, ale również, kilku krajów europejskich. Przedsiębiorstwo posiada własną, doskonale rozwiniętą flotę transportową, która umożliwia szybką i sprawną dostawę produktów do klienta.

Oceń artykuł:
zobacz ranking »
49%
51%
Copyright © ForumBiznesu.pl 2012-2018 - Design & Engine - portale internetowe - FineCMS.pl
Korzystanie z witryny forumbiznesu.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies.