Pieczenie

Malinowe babeczki

Czasami najwięcej przyjemności daje najprostszy deser. Na przykład domowe bab...

ILOŚĆ PORCJI 4
Desery

Dacquoise, czyli dakłas z owocami lata

Dakłas z owocami lata - deser, w którym wszyscy się zakochają! Sposób...

Dania główne

Żeberka w glazurze z ciemnego piwa

Sposób przygotowania: żeberka: Poł...

Przystawki

Warstwowe kanapki krabowe z ciemnym chlebem sodowym i pomidorami koktajlowymi

Przystawka z owoców morza, która wprowadzi gości w klimat twojego wieczornego...

ILOŚĆ PORCJI 1
Dania główne

MAŚLANE RILETTES Z ŁOSOSIA

Klasyczne francuskie rilettes, to rodzaj pasztetu przygotowywanego z mięsa, na...

Przystawki

Tarta z jarmużem, dynią i kozim serem

Sposób przygotowania: Ciasto: W misce połącz mąkę z masłem...

Przystawki

Muszle makaronowe nadziewane szpinakiem i suszonymi pomidorami z serem cheddar

Sposób przygotowania: W dużym garnku zagotuj wodę i ugotu...

ILOŚĆ PORCJI 4
zdrowe, naturalne, smaczne

w harmonii

z naturą


Dowiedz się, jak to robimy

Tworzymy najdoskonalsze irlandzkie wyroby mleczarskie

od setek lat


Poznaj naszą historię